Doorgaan naar inhoud

Wij regelen het

van A tot Z!

Lees hieronder alle informatie over Endelivery’s Feestservice. Bekijk ook onze verhuurcatalogus en voeg producten toe aan de offerteaanvraag. Na verzending informeren wij je snel over beschikbaarheid en kosten.

Endelivery's

Feestservice!

Jouw feest, onze zorg: We weten dat het soms lastig is om precies te bepalen wat je nodig hebt voor dat perfecte feestje. Laat dat maar aan ons over! Wij zorgen ervoor dat alles in ruime mate aanwezig is, zodat niemand iets tekortkomt.

No waste, geen zorgen: Mocht er iets overblijven na je feest? Geen probleem! Wij nemen alle onaangebroken artikelen gewoon weer mee terug.

Offerte op maat: Om jouw feest perfect te kunnen voorzien, willen we graag wat meer weten. Vul simpelweg ons aanvraagformulier in. Dan zorgen wij voor een offerte die precies past bij jouw wensen.

Straatfeest of BBQ? In samenwerking met Slagerij Bjorn van Koppen zorgen wij voor een smakelijke BBQ. Je betaalt bij ons dezelfde prijs voor het BBQ-pakket als direct bij de slagerij. Wij leveren de gekoelde drankjes en de feestelijke aankleding en halen alles ook weer op. En net als altijd: onaangebroken artikelen brengen we niet in rekening.

Bezorgdetails: Onze standaard bezorgtijden zijn:

  • Maandag tot en met donderdag van 8.00 tot 17.00
  • Vrijdag van 8.00 tot 15.00

Mocht je buiten deze tijden willen bezorgen, dan rekenen we daarvoor extra bezorgkosten.

Betaling achteraf: Omdat we onaangebroken artikelen terugnemen, sturen we de rekening pas na het feest. Meestal is de uiteindelijke rekening ongeveer 2/3 van het offertebedrag. Na het opmaken van de factuur ontvang je van ons een betaalverzoek.

Aanvraagformulier

Call Now Button